Árnyékolás

Árnyékolás

Ajtóra, ablakra, ahogyan Ön szeretné.

Új nyílászáróját rendelheti beépített árnyékolókkal. Ha a nyílászáró gyártásakor építjük be új redőnyét vagy szúnyoghálóját, akkor kedvezőbb áron juthat hozzá, mintha utólag szereljük be. Valóban remek minőségű redőnyöket és szúnyoghálókat kínálunk.

Beépített redőnyeink tökéletes fényzárt biztosítanak, remek hang- és hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, ráadásul modern, esztétikus megjelenést kölcsönöznek otthonának. Két típusú redőny közül választhat: Alumínium vagy műanyag redőny. Az alumínium redőny egy erősebb szerkezet, amely jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak, még a műanyag redőnynek kedvezőbb az ára.

Beépített szúnyoghálóink tökéletes védelmet nyújtanak a rovarok ellen, ezen kivül modern, esztétikus megjelenésükkel emelik otthona megjelenését. A teflon bevonatú, üvegszálas szúnyoghálóink ellenállnak az UV sugárzásnak, így színüket hosszan megőrzik. Igény esetén állatbiztos szúnyoghálóval is szereljük.

Redőnyeink és szúnyoghálóink beépíthető az összes általunk gyártót nyílászáróba, legyen szó ajtóról vagy ablakról. Ingyenes kiszállással, felméréssel és több, mint 25 év tapasztalattal várjuk leendő ügyfeleinket.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk új nyílászárója legyártására és felszerelésére kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 329 59 41 telefonszámunkon munkanapokon {opening} óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Modern árnyékolók

Kiváló minőség, remek ár / érték aránnyal.

Alumínium redőny

Prémium minőség


Árnyékolás

Az Alumínium redőny, a redőnyök között a prémium kategóriát képvisel. Megjelenésük esztétikus, tapintásuk és működésük valóban prémium érzetet ad.


Műanyag redőny

Legkedvezőbb ár


Árnyékolás

Magyarország legkedveltebb redőny típusa, amelyet első sorban a remek árának köszönhet. Tökéletes fényzárt biztosít és remek hang- és hőszigeteléssel rendelkezik.


Fix keretes szúnyogháló

Legolcsóbb szúnyogháló


Árnyékolás

A fix keretes szúnyogháló kiváló választás olyan helyiségek rovar elleni védelmére, ahol nem jelent gondot, hogy nem mozgatható. Ráadásul remek áron elérhető.


Mozgatható szúnyogháló

Rolós szúnyogháló


Árnyékolás

A mozgatható szúnyoghálónk egy modern háló, amely nem csak esztétikus, de a szellőztetésnél sem jelent semmilyen akadályt. Ez ma a legnépszerűbb szúnyogháló.


Rolós szúnyogháló ajtó

Helytakarékos szúnyogháló


Árnyékolás

A rolós szúnyogháló két verhetetlen előnnyel rendelkezik. Az első, hogy nagyon alacsony a helyigénye, a másik a kedvező ára. Modern és kiváló minőségű szúnyogháló.


Tolóajtós szúnyogháló

Modern szúnyogháló ajtó


Árnyékolás

A tolóajtós szúnyoghálók Magyarországon egyre népszerűbbek az esztétikus megjelenése és a könnyű kezelhetősége okán.


Nyíló szúnyogháló ajtó

Hagyományos szúnyogháló ajtó


Árnyékolás

Régi idők legnépszerűbb szúnyogháló ajtaja. Ezt a fajta szúnyogháló ajtót nem is nagyon kell bemutatni senkinek sem, hiszen mindenki jól ismeri.


Pliszé szúnyogháló

Prémium minőség


Árnyékolás

A Pliszé szúnyogháló egy modern és rendkívül esztétikus szúnyogháló, amelyet elsősorban nagyobb nyílászárók esetén ajánlunk. Rendkívül könnyű a kezelhetősége.

Zsaluzia

Prémium árnyékoló


Árnyékolás

A Zsaluzia egy prémium minőségű kültéri árnyékoló, amely hasonlóan működik, mint egy harmonika ajtó. Ennek köszönheti a páratlan fényszabályozás képességét.

Napellenző

Terasz és kerti napellenző


Árnyékolás

Remek napellenzőket kínálunk, amelyet aztán az Ön kívánsága szerint építünk fel a kertjében vagy a teraszán. Beépíthető napellenző motor és érzékelők is.

Pergola

Prémium minőség


Árnyékolás

Ha szeretné ötvözni az otthon kényelmét a természettel, akkor kiváló választás a Pergola avagy a télikert árnyékoló. Élvezze a béke, nyugalom és kényelem oázisát.

Télikert árnyékoló

Prémium minőség


Árnyékolás

A télikert árnyékolók nagyon népszerűek napjainkban. A télikertek tetejének és oldalának az árnyékolására használják. Az Ön igényei szerint.

Nyílászáró Mester

+36 (20) 329 59 41

ajanlatkeres@nyilaszaro-mester.hu

Ajánlatkérés