Ajtók

Beltéri, bejárati, terasz és erkélyajtók

Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező ajtókat kínálunk, amelyeket aztán az Ön egyedi igényei és nyílászárói pontos méretei alapján, személyre szabott módon gyártunk le. Új ajtaját 2-4 héten belül legyártjuk és felszereljük.

Ingyenes felméréssel, tanácsadással és kiszállítással várjuk leendő ügyfeleinket. Több, mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Legyen szó beltéri, bejárati, biztonsági, terasz vagy erkélyajtóról, ránk számíthat.

Sőt, nem csak nyílászárók tekintetében számíthat ránk, hanem új ajtaját beépített redőnnyel vagy szúnyoghálóval is rendelheti. A beépített redőnyünk motorizálható, illetve színében otthonához igazíthatja. Válassza a minőséget, válasszon minket.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk új ajtó legyártására és felszerelésére kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 329 59 41 telefonszámunkon munkanapokon {opening} óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Tudta?

Ha új ajtó megrendelését beépített redőnnyel vagy szúnyoghálóval adja le, akkor sokkal kedvezőbb áron juthat hozzájuk, mintha utólag kérni a beépítésüket.

Árnyékolók megtekintése
Ajtók

Bejárati ajtók

Bejárati ajtók széles választékát kínáljuk, amelyek készülhetnek műanyagból, aluímniumból vagy fából. Új bejárati ajtaját 2-4 héten belül legyártjuk és felszereljük önnek. Bejárati ajtóinkra 1 + 1 év garanciát vállalunk.

Bejárati ajtók
Ajtók

Beltéri ajtók

Cégünk széles beltéri ajtó kínálattal várja Önt. Választhat dekorfóliás, festett, tele CPL, üveges CPL, intraziás, üveges, különleges és toló beltéri ajtók körül. Ingyenes kiszállítással, tanácsadással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Beltéri ajtók
Ajtók

Biztonsági ajtók

Acél biztonsági ajtók széles választékát kínáljuk. Az ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján gyártjuk le az új biztonsági ajtaját. Ingyenes felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket.

Biztonsági ajtók
Ajtók

Teraszajtók

Teraszajtók széles választékát kínáljuk, legyen szó toló-bukó vagy emelő-toló teraszajtóról. Ingyenes tanácsadással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket. Az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján, gyártjuk le.

Teraszajtók
Ajtók

Erkélyajtók

Erkélyajtók széles kínálatával várjuk önt. Kérje szakembereik segítségét új erkélyajtaja kapcsán és használja ki a több, mint 25 éves tapasztalatunkat a nyílászárók terén. Új erkélyajtaját 2-4 héten belül legyártjuk és felszereljük.

Erkélyajtók
Ajtók

Árnyékolás

Új nyílászáróját rendelheti beépített redőnnyel vagy szúnyoghálóval. Így kedvezőbb áron juthat hozzá, mint ha később, utólag szerelteti be. Redőnyeink motorizálhatók, amelyeket távirányítóval vezérelhet. Állatbiztos szúnyogháló beépítését is vállaljuk.

Árnyékolás

Nyílászáró Mester

+36 (20) 329 59 41

ajanlatkeres@nyilaszaro-mester.hu

Ajánlatkérés